FIFA 19

FIFA is nog altijd het meest bekende voetbalspel onder de jongeren. Ieder jaar krijgt het spel weer miljoenen nieuwe spelers die beginnen aan hun online voetbalcarrière. Dit jaar staat FIFA 19 weer voor de deur, dit spel heeft aardig wat veranderingen van het jaar daarvoor. Laten we eens kijken welke verschillen dit dan zijn en waar je dit spel nu eigenlijk kunt kopen.

Nieuwe functies

Het eerste verschil ten opzichte van de voorgaande spellen is dat er aanzienlijk meer teams bij zijn gekomen, dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat de gehele Champions League naar EA is gekomen. Zo kan je nu ook weer met Dortmund spelen, dit team is van PES overgegaan naar EA. Maar dit is nog lang niet alles, het is namelijk ook zo dat de kleren van de spelers onder handen is genomen. Zo zie je nu beter de wind bij het shirt wanneer je met jouw speler over het veld rent, hierdoor krijgt het geheel een nog echtere uitstraling.
Ook is het zo dat je bij FIFA 19 meer controle zal hebben over de teams. Met bepaalde tools kunnen de tactische benaderingen gekozen worden, meer diepgaande veranderingen voorafgaand aan wedstrijden kunnen worden ingezet en ook zijn er vernieuwende opties voor aanpassingen tijdens een wedstrijd in het spel gekomen. Hiermee is het door een combinatie van opstellingen, mentaliteit en speelstijlen mogelijk elke keer weer tijdens de wedstrijd veranderingen aan te brengen in je team.

FIFA 19-spelers voortaan door het Timed Finishing-systeem veel beter met precisie schieten. Door twee keer op de schietknop te drukken kun je namelijk een uitstekende afmaker maken in een bepaalde hoek. De precisie van de tweede keer dat je op de knop drukt , zorgt voor de sterkte van het schot voor de afmaker. Hiermee worden schoten ontzettend hard en nauwkeurig, je hoeft dus nooit meer die ene kans te missen wanneer je voor goal staat.

Waar te koop?

Er zijn aardig wat plekken die we op kunnen noemen waar je FIFA 19 kunt halen. Elke site hanteert zo wel weer zijn eigen prijzen. Echter raden wij aan om bij Bol.com te bestellen. Je weet namelijk zeker dat je hier nooit te veel zal betalen. Ook is er meer zekerheid bij de levering, je wilt het spel namelijk wel op de eerste dag al gaan spelen natuurlijk. Bij Bol heb je het spel gelijk deze dag nog in huis!
FIFA 19 brengt dus aanzienlijk veel veranderingen met zich mee. Het blijft nog altijd het spel zoals je dat kent, het moet natuurlijk niet te veel veranderen. Eigenlijk kun je het gewoon zien als een verbetering van het jaar hiervoor, nu kan je beter spelen met veel meer teams. Houdt de aanbiedingen bij Bol in de gaten, grote kans dat FIFA hier ook wel eens een keer voorbij zal komen!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *