Black Friday: extra goedkoop naar het Dolfinarium

Het Dolfinarium in Harderwijk is één van de populairste uitjes in Nederland. Het park is momenteel gesloten. Het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat het dierenpark zijn deuren voor een bepaalde tijd moest sluiten. Echter zal het Dolfinarium in de kerstvakantie weer geopend zijn, namelijk van 19 december 2020 tot en met 3 januari 2021. Het Dolfinarium heeft speciaal voor de liefhebbers een unieke korting klaargezet. Profiteer van de Black Friday actie en koos een ticket voor slechts 9,95 euro per stuk. De actie is geldig tot en met 2 december, dus weer er snel bij!

65% korting op een entreebewijs voor het Dolfinarium

De normale kassaprijs bij het Dolfinarium is 28,50 euro. Je krijgt speciaal om Black Friday te vieren een korting van maar liefst 65% op de reguliere ticketprijs. Voor een bedrag van 9,95 euro kan jij de dierentuin gaan ontdekken. Je krijgt toegang tot alle attracties in het park. Daarnaast kan je de vele voorstellingen bewonderen en een dagje genieten tussen de dieren. De gekochte tickets zijn geldig tot de eind juni 2021. Je kan dus ook op een later moment nog extra goedkoop naar het populaire Dolfinarium in Harderwijk gaan.

Online reserveren

Het coronavirus heeft duidelijk zijn impact gehad op het dagelijks leven. Het Dolfinarium moest noodgedwongen sluiten, maar mag zeer binnenkort weer zijn deuren openen. Echter mogen er nog altijd maar een beperkt aantal personen het dierenpark betreden. Het is daarom noodzaak om vooraf een plekje te reserveren. Je kan online na het kopen van één of meerdere tickets direct een reservering maken. Zonder een reservering is het niet mogelijk het park te betreden. Je dient bij aankomst je entreebewijs en reservering te tonen bij de ingang van het Dolfinarium.

Wat is er te doen in het Dolfinarium?

In het Dolfinarium Harderwijk kan je vanzelfsprekend verschillende dieren gaan bewonderen. Je komt dolfijnen, walrussen, bruinvissen, haaien, zeehonden, roggen en verschillende soorten zeeleeuwen tegen. Daarnaast kan in het kenniscentrum van alles te weten komen over deze unieke waterdieren. De kinderen kunnen zich prima vermaken in de speeltuinen of bij de krabbenkust.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *