Jongerenvakantie naar Sunny Beach

Jaarlijks vertrekken er vele jongeren naar zonnige vakantiebestemmingen voor een feestvakantie. Een populaire bestemming is Sunny Beach in Bulgarije. Deze badplaats staat bekend om zijn cafés, barretjes, clubs en goedkope prijzen. Daarnaast kunnen de vakantiegangers ook nog lekker aan het strand liggen om wat te relaxen en te genieten van de zon. Voor een betaalbare jongerenreis met alles erop en eraan raden wij Sunny Beach dan ook zeker aan. Lees hieronder meer over deze Oost-Europese vakantiebestemming.

Wat is er te doen in Sunny Beach?

Een jongerenvakantie in Sunny Beach biedt vele mogelijkheden. Natuurlijk kan jij zelf een leuke reis uitstippelen en op eigen houtje activiteiten ondernemen, maar er worden ook georganiseerde reizen aangeboden. Een dagje aan het strand liggen is altijd een aanrader, maar er is nog veel meer te doen. Wat dacht jij bijvoorbeeld van een uitstapje naar Nesebar of een bezoek aan één van de toffe waterparken in de regio. Met name het Paradise Waterpark Sunny Beach is razend populair onder de jonge reizigers.

Uitgaansleven in Sunny Beach

De meeste jongeren reizen toch voor het uitgaansleven naar het Bulgaarse Sunny Beach. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos. Deze badplaats beschikt over een groot aantal feestcafés, prachtige clubs en drukbezochte discotheken. Wie zich liever onder de Nederlandse reizigers begeeft raden wij het Heineken House aan, maar ook de Orange Club en de The Flying Dutchman mogen niet vergeten worden. Voor een geweldige avond kan je ook prima terecht bij Den Glade Viking of Club Iceberg.

Eten in Sunny Beach

Zelf koken is natuurlijk niet aan de orde in Sunny Beach, eigenlijk is het ook niet de moeite waard. Simpelweg omdat de prijzen voor Nederlandse begrippen bijzonder laag liggen. Voor een klein bedrag kan jij al uit eten. In Sunny Beach zitten vele restaurants, waaronder de Spaanse, Italiaanse, Mexicaanse en zelfs de Nederlandse keuken. Keuze genoeg en dat tegen kleine bedragen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *